Menukaart Februari

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,50
Franse uiensoep
Met bosui, tomaat en een crouton van Gruyère kaas
  7,50
Pekingeend
Pannenkoekjes, komkommer, prei en sesam-mayonaise
  12,75
Pinsa van bloemkool
Met roomkaas, cashewnoten, aubergine in peperolie en tomaten tapenade
  12,50
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Schelvis
Rouleau van schelvis, crème van miso, geroosterde zwam en spinazietaartje
  12,75

Maaltijdsalades

Salade RUE.
Met paddenstoelen, serranoham, croutons, tomaat, komkommer, gorgonzola en frambozendressing                                               
17,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
17,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
21,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
29.75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
19,75
Snoekbaars
Gelakt met appelstroop, gremolata krieltjes en witte wijnsaus
24,50
Hertenbiefstuk
Met jus van chocolade, gekonfijte zuurkool en zoete zilveruitjes
28,00
Knolselderij(vegetarisch)
Steak van knolselderij, crème van knol, taartje van knol en een romige kardemomsaus
19,75
Pompoen chili(vegetarisch)
Gevuld met paprika, bonen, gepofte tomaatjes, mais en geserveerd met crème fraîche, kaas en geroosterde maiskorrels
19,75
Coq au vin
Met krokant gebakken kipfilet en Parmezaan
22,50
Spaghetti puttanesca
Met olijven, kappertjes, kip gemarineerd in rode peper, brood en kruidenboter
17,00

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,00
Sticky toffee
Engelse pudding met boter-karamelsaus en vanille-ijs
  8,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,00
Appel tarte tatin
Met vanillesaus en perenijs
  8,00
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50