Menukaart april

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,50
Wortel-gembersoep
Met ras el hanout, bosui en croutons
  7,50
Bavette Robespierre
Gepekeld en warm geserveerd met Parmezaan, balsamico en rucola
  13,00
Tartaar
Van rode biet en tomaat met geitenkaasmousse
  12,50
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Kabeljauw
Taart van groene asperges, Parmezaan en ei met rilette van kabeljauw
  13,25

Maaltijdsalades

Salade kip
Malse stukjes kip(warm) met cashewnoten, komkommer, tomaat en tomatendressing                                           
17,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
17,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
21,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
29.75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
19,75
Zeewolf
Gebakken zeewolffilet, tomatenstamppoten dragon met sinaasappelsaus
24,50
Diamanthaas
Japans gemarineerd met teriyakisaus, noedels, sesam en bosui
26,00
Wafel(vegetarisch)
Basilicum wafel met Parmezaan, groene paprikasaus en courgette gebakken in pesto
19,75
Curry(vegetarisch)
Zoete aardappelcurry met rijst, cashewnoten, papadum, kikkererwten en gebakken champignons(pittig)
19,75
Kip
Empanada's met kipgehakt en gebakken kipfilet met licht pittige salsa
22,50
Spaghetti 
Met tomatenpesto, mozzarella, serranoham, brood en kruidenboter
17,00

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,00
M'hencha
Filodeeg gevuld met amandel, met perzik bavarois en sinaasappelijs
  8,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,00
Hangop
Gepocheerde appel met honingmousse, vanille hangop en crumble van suikerbrood
  8,00
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50