Menukaart November

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,25
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,00
Pompoensoep
Met bosui, droge worst en uien flensje
  7,25
Makreel
Geroosterd suikerbrood met gebakken makreel en frisse kruidenroomkaas
  12,75
Bruschetta
Met pesto champignons en serranoham(vegetarisch mogelijk)
  12,50
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Donuts
Aardappel-Parmezaan donuts met wortel zoetzuur, karamel van ui en rode peper
  12,50

Maaltijdsalades

Salade RUE.
Met paddenstoelen, serranoham, croutons, tomaat, komkommer, gorgonzola en frambozendressing                                               
16,50
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
21,00
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
21,50
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
29.75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
21,50
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
18,75
Zeewolf
Gebakken zeewolf met knoflook paddenstoelen en beurre blanc op basis van bier
23,50
Wild Zwijn
Wild Zwijn koteletten, zoete aardappelpuree, appelcompote en laurierjus
26,00
Galette(vegetarisch)
Hartige taart met wortelhummus, uiencompote, bosui en feta
19,50
Aubergine(vegetarisch)
Gebakken aubergine gemarineerd in knoflook, gegratineerd met riccota en een paprika rucolasaus
19,50
Kip tempura
Kip gebakken in tempura met pinda-kokoskool en sambaljus
21,50
Spaghetti all`Assassina
Moordenaars spaghetti met Parmezaan, rouille, brood en tomaten compote(apart geserveerd)
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,75
Hangop
Vanille hangop met honingparfait en kaneel stoofpeer
  7,75
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,75
Brioche
Met vanille banketbakkersroom, vanille-ijs, mandarijnensaus en witte chocolade
  7,75
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50