Menukaart Juni

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,00
Aspergesoep
Gevuld met ham, asperge en bosui
  7,00
Rode biet
Rode bietencrème, gepofte rode biet, sinaasappel, sinaasappeldressing en geroosterde amandelen
  11,50
Mosselsalade
Met wasabi chips, oosterse saus, komkommer en sesam
  11,50
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Ham en meloen
Serranoham met compote van meloen, meloenbolletjes en honing-basilicumdressing
  12,00

Maaltijdsalades

Salade kip
Zacht gegaarde kip, oosterse dressing, komkommer, tomaat, cashewnoten, bosui en champignons                                                
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
20,50
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,75
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
28,50
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
20,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
18,25
Schelvis
Gebakken schelvisfilet met roze garnalen, dragon, olijven en witte wijnsaus
22,25
Cordon bleu
Gepaneerd kalfsvlees gevuld met serranoham en Gruyere kaas, met een tuinkruidensaus
22,00
Thaise risotto(vegetarisch)
Gele curry, cherrytomaat, groene asperges, paprika en pide
19,25
Quiche(vegetarisch)
Gevuld met zoete aardappel, feta en champignons, met uiencompote
19,25
Gumbo 
Zuid-Amerikaanse kipstoof met kipfilet gemarineerd in cajun en tomatencompote
21,00
Pasta al limone
Spaghetti met een romige citroensaus, Parmezaan en gebakken kip
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,75
Scroppino
Met witte chocolade, frambozen en vanille-ijs
  8,25
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,75
Peer
Taart van vanille en peer met gezouten karamel en perensorbet
  7,75
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50