Menukaart februari

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,00
Tomatensoep
Zuid-Amerikaanse tomatensoep gevuld met rijst, kip, mais en kidneybonen
  7,00
Tarte tartin
Van zuurkool, champignons en gekonfijte kip met paprikamayonaise
  11,50
Zeebaars
Tartaar van zeebaars met groene kruidencrème, komkommer, sambalkletskop en een miso dressing
  11,75
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Geitenkaas
Gepofte rode biet met crème van rode biet, geitenkaasmousse en walnoot
  11,50
Pizza
Pizzabrood met tomatensalsa, tonijnmayonaise en kruidenboter
  8,75

Maaltijdsalades

Salade niçoise
Sperziebonen, tonijn, ei, aardappel, cherrytomaat, komkommer en olijven                                                  
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
19,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
27,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
20,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
17,75
Rode mul
In bierbeslag met gebakken gamba's tomatensalsa en crème fraîche
22,25
Wildstoof
Met aardappelpuree, rode kool en stoofpeer
21,50
Quiche(vegetarisch)
Van zoete aardappel met gebakken oesterzwam, mosterdsaus en pompoenchutney
19,25
Eclair(vegetarisch)
Gevuld met crème van knolselderij, karamel van miso en een saus van ras el hanout
19,25
Kip 
Rode kipcurry met gestoofde kip, krokante kip, rijst en naan
20,25
Pasta al limone
Spaghetti met een romige citroensaus, Parmezaan en gebakken kip
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,75
Schwarzwalder rol
Cake met chocoladecrème, amandel en amarena-kersenijs
  7,75
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,75
Marshmallows
Gebrande marshmallows met koekjes, chocoladesaus, karamel en vanille-ijs
  7,75
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50