Menukaart November
Voorgerechten
| Carpaccio Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas |
12,75 | |
| Mosterdsoep Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk) |
8,00 | |
| Mexicaanse aardappelsoep Licht pittig, met zure room en nacho's |
8,00 | |
| Camembert Gegratineerd met honing op brioche brood met walnotenboter en zoetzuur van pompoen |
13,75 | |
| Pan con tomate Met zwarte olijven en gamba's in chili-olie |
14,00 | |
| Proeverij Proeverij van diverse voorgerechten |
14,00 | |
| Nacho cheese Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk) |
8,00 | |
| Mandje brood Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade |
6,50 | |
| Serranoham Kruidensalade, basilicum-olie, hazelnoot en gebakken champignons |
13,75 |
Maaltijdsalades
| Salade kip Malse stukjes kip(warm) met cashewnoten, komkommer, tomaat en tomatendressing |
18,00 |
| Geitenkaas salade Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing |
18,00 |
Hoofdgerechten
| Varkensschnitzel Met gebakken ui, spek en champignons |
22,25 |
| Spareribs Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus |
22,75 |
| Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram) Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter |
30,25 |
| Saté Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus |
22,75 |
| Beefburger Rue de la Gare Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus |
20,25 |
| Zeebaars katsu Gepaneerd met panko en geserveerd met rijst en citroencurry |
24,75 |
| Wildstoof Met aardappelpuree, rode kool en stoofpeer |
26,00 |
| Warme salade(vegetarisch) Van bloemkool, knolselderij, gorgonzolasaus, cashewnoten en tomaat |
21,00 |
| Pompoen kaneelrol(vegetarisch) Pompoen in bladerdeeg, pompoencrème, pecannoten, en suiker-bieslook glace |
21,00 |
| Kippenbout Gestoofd in tomaten kruidensaus met serranoham en knoflook krieltjes |
21,50 |
| Pasta all'amatriciane Pappardelle met een pittige tomatensaus en uitgebakken guanciale |
17,50 |
Kindermenu's
| Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na |
9,25 |
| Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na | 9,25 |
Nagerechten
| Cheesecake New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote |
8,50 | |
| Scroppino Met witte chocolade, frambozen en vanille-ijs |
8,50 | |
| Dame Blanche Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom |
8,50 | |
| Perziktaart Vanille-perzik vulling en een bodem van amandel, met karamel-ijs |
8,50 | |
| Koffie brownie Zachte brownie met tiramisuvulling |
8,50 | |
| Kaasplank 4 verschillende soorten kaas |
11,50 | |
| Koffie dessert Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje |
11,50 |