Menukaart November

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  8,00
Mexicaanse aardappelsoep
Licht pittig, met zure room en nacho's
  8,00
Camembert
Gegratineerd met honing op brioche brood met walnotenboter en zoetzuur van pompoen
  13,75
Pan con tomate
Met zwarte olijven en gamba's in chili-olie
  14,00
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  14,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  8,00
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,50
Serranoham
Kruidensalade, basilicum-olie, hazelnoot en gebakken champignons
  13,75

Maaltijdsalades

Salade kip
Malse stukjes kip(warm) met cashewnoten, komkommer, tomaat en tomatendressing                                           
18,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
18,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
22,25
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,75
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
30,25
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
20,25
Zeebaars katsu
Gepaneerd met panko en geserveerd met rijst en citroencurry
24,75
Wildstoof
Met aardappelpuree, rode kool en stoofpeer
26,00
Warme salade(vegetarisch)
Van bloemkool, knolselderij, gorgonzolasaus, cashewnoten en tomaat
21,00
Pompoen kaneelrol(vegetarisch)
Pompoen in bladerdeeg, pompoencrème, pecannoten, en suiker-bieslook glace
21,00
Kippenbout
Gestoofd in tomaten kruidensaus met serranoham en knoflook krieltjes
21,50
Pasta all'amatriciane
Pappardelle met een pittige tomatensaus en uitgebakken guanciale
17,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,50
Scroppino
Met witte chocolade, frambozen en vanille-ijs
  8,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,50
Perziktaart
Vanille-perzik vulling en een bodem van amandel, met karamel-ijs
  8,50
Koffie brownie
Zachte brownie met tiramisuvulling
  8,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,50
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50