Menukaart 26 jan t/m 6 feb

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,25
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,25
Romige kruidensoep
Met gebakken aardappeltjes, bosui, kruiden, brood en kruidenboter
  6.25
Sticky chicken
Met sesam, koolsalade en paprika
  9,25
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Zalm
Zalmtartaar en zalmtaartje met crème fraîche, dille en komkommersalade
  9,25

Maaltijdsalades

Poke Bowl
Poke bowl met Oosterse kip, kruidige rijst, zoet-zure komkommer, tomaat, ui, cashewnoten en avocado                                                     
15,75
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
15,75

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
17,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
18,75
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
25,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
18,50
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
16,25

De weekmenu's(26 jan t/m 6 feb))

Rode mul
Gebakken in tempura met kruidige rijst en Thaise-basilicumsaus
18,50
Shepherd's pie
Taart van runderstoof en aardappelpuree, gegratineerd met kaas
18,75
"Biet wellington"
Rode biet gemarineerd met tijm en knoflook, in een krokant jasje met tomatensalsa en geitenkaassaus
15,75
Kip masala
Met naan en in de oven gebakken aardappelen
17,75
Pasta aglio e olio
Met gepofte tomaatjes, spek, Parmezaa, brood en salade
14,50

Kindermenu's

Frikandel met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Spareribs met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na  8,00
Pannenkoek of poffertjes met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
Met passievruchtensaus en mandarijnencompote                                                                                              
  7,00
Vanille rijstpudding
Met gemarineerde ananas, witte chocolade karamel en koffiesaus
  7,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  6,75
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  10,75