Menukaart Oktober

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,50
Tom kha kai
Gevuld met champignons, ei, noedels, kip en naan
  7,50
Geitenkaas
Crème brûlée van geitenkaas met tomaten-uiencompote en zoet-zoute walnoten
  12,75
Heilbot
In kruidenkorst met sinaasappeldressing en brioche brood(koud voorgerecht)
  13,75
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Vitello tonnato
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, ui en pesto tomaatjes
  13,50

Maaltijdsalades

Salade kip
Malse stukjes kip(warm) met cashewnoten, komkommer, tomaat en tomatendressing                                           
17,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
17,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
21,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
29.75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
19,75
Victoriabaars
Gebakken Victoriabaars met mosterdsaus en krokant gebakken serrano ham
24,75
Ossobuco
Van hert met uienjus, aardappelstamppot en pastinaak
26,00
Empenadas(vegetarisch)
Zoete aardappel empenadas, gepofte cherrytomaatjes, zure room en paprika salsa
20,75
Pompoen(vegetarisch)
Knapzak van pompoen en gorgonzola met gebakken champignons en saus van rucola
20,75
Kip cashew
Krokant gebakken kip met een oosterse saus, gebakken cashew, rijst en naan
22,75
Spaghetti al limone
Met prosciutto of gamba's, brood en kruidenboter
17,00

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,00
Scroppino
Met witte chocolade, frambozen en vanille-ijs
  8,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,00
Peren tarte tatin
Met vanille-ijs en vanillesaus
  8,50
Kersen
Kersenmousse, witte chocoladesaus, speculaas crumble en frambozenijs
  8,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50