Menukaart Januari

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  12,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  7,50
Tomaat-pastinaaksoep
Gevuld met bosui, basilicumroom en Parmezaan
  7,50
Ribfingers
Met chimichurri en knoflookbrood
  12,75
Wortel
Geroosterde bospeen, wortelpuree, hangop van geitenkaasen komijn, mousse van geitenkaas en honing
  12,50
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  13,75
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  6,25
Rode mul
Gemarineerd in citroenolie met crostini's, Noorse garnalen en citroenmayonaise
  12,75

Maaltijdsalades

Salade RUE.
Met paddenstoelen, serranoham, croutons, tomaat, komkommer, gorgonzola en frambozendressing                                               
17,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
17,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                 
21,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
22,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus, kruidenboter 
29.75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
22,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
19,75
Dorade
Gebakken dorade met saus van karnemelk en kardemom, tomaat-spek compote
24,00
Wildstoof
Met rode kool, puree en stoofpeer
24,50
Shawarma(vegetarisch)
Van oesterzwam en knol met Libanees brood, ui-peper compote en zure room
19,75
Curry(vegetarisch)
Bloemkoolcurry met rijst en naan
19,75
Kip
Kipfilet in beslag van Parmezaan met pesto risotto en pittige kippenpootjes
22,50
Spaghetti all`Arrabbiata
Licht pittige tomatensaus met gepofte cherrytomaatjes, gorgonzola en Parmezaan
16,75

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
9,25
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 9,25

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  8,00
Beignet
Van witte chocolade en hazelnoot met dropparfait en kersensaus
  8,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  8,00
Rood-fruitsoep
Met yoghurt-bosvruchtenijs, witte chocolade en sinaasappel-sabayon
  8,00
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  11,00
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50