Menukaart september

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,75
Tomatensoep
Gevuld met gedroogde ham, cherrytomaat, bosui en crème fraîche
  6,75
Kip teriyaki
Kipspies met tomatensalade en sambalboontjes
  11,00
Gamba's
Gebakken gamba's met rouille, stokbrood toast en geraspte kaas
  11,00
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Geitenkaas
Rode biet in bladerdeeg met geitenkaasmousse en walnoot in gezouten karamel
  10,50
Pizza
Pizzabrood met tomatensalsa, tonijnmayonaise en kruidenboter
  8,75

Maaltijdsalades

Salade niçoise
Sperziebonen, tonijn, ei, aardappel, cherrytomaat, komkommer en olijven                                                  
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
19,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
27,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
20,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
17,75
Wijting
Wijtingfilet gepaneerd in een kruidig jasje, witte wijn-knoflooksaus en een frisse chimichurri
21,25
Rundersukade
Met puree van knol, gepofte tomaatjes en jus van rozemarijn
21,25
Pompoen(vegetarisch)
Met rendang van knolselderij, zoetzure wortel en papadum
18,75
Baba ganoush(vegetarisch)
In bierbeslag gebakken aubergine, pitabrood en knoflookchampignons
18,75
Boterkip(curry)
Met rijst, naan, zoetzure komkommer en muntdip
20,25
Pasta al limone
Spaghetti met romige citroensaus, gebakken kip en Parmezaan
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,50
Pastéis de nata
Portugees warm taartje met romige vulling en witte chocolade karamelcrème
  7,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,50
Frambozenbier parfait
Met watermeloen gemarineerd in frambozen, frambozensaus en een tuille
  7,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  10,75
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50