Menukaart februari

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,50
Chef's soep
Met geroosterde bloemkool en aardappel, gefrituurde bloemkool, Parmezaan en bieslook
  6.75
Loempia
Gevuld met Oosters gekruide kip en teriyakisaus
  10.25
Geitenkaas
Gedroogde geitenkaas met gemarineerde rode biet, rode bieten hummus en walnoot
  10,25
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Gamba's
Gemarineerd in basilicum met kreeft ravioli en beurre blanc
  11,00
Pizza
Pizzabrood met tomatensalsa, tonijnmayonaise en kruidenboter
  8,75

Maaltijdsalades

Ceasar salade
Zacht gegaarde kip, tomaat, Parmezaan, gekookt ei en croutons                                                    
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
19,25
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
26,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
19,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
17,75
Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet, kruiden-citroenkorst, kabeljauwkoekje en witte wijnsaus
21,50
Wildgoulash
Met gekonfijte witte kool en puree
20,50
Ribeye(200 gram)
Met orzo en lauwwarme boter met kruiden
23,75
Gnocchi(vegetarisch)
Met paddenstoelen gegratineerd met mozzarella en gepofte cherrytomaten
17,75
Geitenkaas(vegetarisch)
CGeitenkaas en pompoen in bladerdeeg met een peterselie-roomsaus
17,75
Kip
Kip piccata met pesto en tomatensaus
19,75
Spaghetti bolognese
Met mini gehaktballetjes, Parmezaan en brood
15,75

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,50
Arretjescake
Met vanille-ijs en slagroom
  7,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,50
Tarte tatin
Omgekeerde perentaart met abrikozencompote, roomijs en witte chocolade karamel
  7,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  10,75
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50