Menukaart december

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,75
Kruidenbouillon
Gevuld met verse kruiden, bosui, tomaat en een crème fraîche-kruidensoes
  6,75
Steak tartaar
Met gekookt ei, kappertjes, ui, augurk, mayonaise en toast
  11,25
Schelvis
Rilette van schelvis met bospeen gemarineerd in citrus, gebrande hazelnoten en een kruidendressing
  11,25
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Geitenkaas
Hoorntje van sesam gevuld met een mousse van pompoen, geitenkaas en ras el hanout-mayonaise
  11,00
Pizza
Pizzabrood met tomatensalsa, tonijnmayonaise en kruidenboter
  8,75

Maaltijdsalades

Salade niçoise
Sperziebonen, tonijn, ei, aardappel, cherrytomaat, komkommer en olijven                                                  
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
19,75
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
27,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
20,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
17,75
Makreel
Gebakken makreelfilet, uiencompote, zoete aardappelpuree en piccalillysaus
21,50
Sukade
Van hert, stoof van champignons, gebakken ossenworst, eigen jus en stoofpeer
24,75
Courgette(vegetarisch)
In bladerdeeg gevuld met basilicum-roomkaas en tomatensaus
18,75
Champignons(vegetarisch)
In bierbeslag met een romige knoflooksaus en gepofte paprika
18,75
Kip 
Gebakken kipfilet met ham, gesmolten brie en rozemarijnjus
20,25
Spaghetti
Spaghetti bolognese met pesto
16,50

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,50
Muffin
Appel-kaneel muffin met vanille-ijs en vanillesaus
  7,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,50
Honeycomb
Krokante honing met witte chocolade-ijs en passievruchtensaus
  7,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  10,75
Koffie dessert
Koffie met slagroom, bonbonvulling, vanille-ijs, brownie en walnoot-rotsje
  11,50