Menukaart 21 t/m 27 sept

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,00
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,25
Tomatensoep
Met zoete aardappel, pompoen, bosui, crème fraîche en kaascroutons
  6.25
Zalm
Gerookte zalm: lauwwarm met ananas-balsamicodresssing
  10,00
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, kidneybonen, rode ui, guacamole en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Bruschetta(3 stuks): Knoflook paddenstoelen, olijf en tomaat, vitello tonnato   9.75
Vitello tonnato: rosé gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en Parmezaan   9,75

Maaltijdsalades

Poke bowl
Met kip, rijst, avocado, sojasaus, sambal, sperziebonen en ui in zuur                                                             
15,75
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
15,75

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
17,50
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
18,50
Tournedos
Biefstuk van de haas(180 gram) met peperroomsaus of kruidenboter
23,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
18,25
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met Italiaanse bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
15,75
Rode mul
Rode mul in bierbeslag met gamba's en tomatensalsa
18,50
Groentequiche met o.a. broccoli, tomaat, zoete aardappel en crème fraîche 16,00

De weekmenu's

Kip
Oosterse stamppot, met gebakken kipfilet, gemarineerd in rode curryjus van 5 spices                                                
17,50
Pompoenravioli
Met gebakken paddenstoelen, gepofte rode ui, Parmezaan en salieboter
15,50
Harderfilet met krokante gamba's en licht pittige salsa verde 19,75

Kindermenu's

Frikandel met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Spareribs met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na  8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

New York cheesecake
Met vanille-ijs en frambozencompote                                                                                                                  
  7,25
Sorbetijs
Met vers fruit en slagroom
  6,50
Sticky toffee
Met toffee saus, vanille-ijs en abrikozencompote
  7,25
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  6,50