Menukaart Oktober

 

Voorgerechten

Carpaccio
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas                                                                                                              
  11,75
Mosterdsoep
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes(vegetarisch mogelijk)
  6,50
Pastinaaksoep
Gebonden soep van pastinaak met bosui en croutons
  6.50
Knoflookchampignons
Kruidig gemarineerde tomaat met knoflookchampignons, burrata, peper in zuur en basilicum-mayonaise
  9,75
Zeebaarsfilet(koud voorgerecht)
Gemarineerd in gravad lax kruiden met dillecrème en komkommersalade
  9,75
Proeverij
Proeverij van diverse voorgerechten
  12,00
Nacho cheese
Tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)
  7,75
Mandje brood
Brood met kruidenboter, aioli en olijventapenade                                                                                                                       
  5,75
Perensalade
Met serranoham, gorgonzola, hazelnoot en peterseliedressing
  10,25

Maaltijdsalades

Ceasar salade
Zacht gegaarde kip, tomaat, Parmezaan, gekookt ei en croutons                                                    
16,00
Geitenkaas salade
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing                                                                                             
16,00

Hoofdgerechten

Varkensschnitzel
Met gebakken ui, spek en champignons                                                                                                                                    
19,25
Spareribs
Zoet of pittig gelakt, met knoflooksaus en barbecuesaus
20,25
Tournedos(biefstuk van de haas 180 gram)
Met naar keuze: peperroomsaus of kruidenboter
26,75
Saté
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus
19,75
Beefburger Rue de la Gare
Runderburger met rustieke witte bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei en barbequesaus
17,75
Schelvis
Gebakken schelvis met een romige rode-wijnsaus een basilicum-olijventapenade
21,50
Hertenbiefstuk
Met uiencompote en jus van five spices
23,75
Taco(vegetarisch)
Met oesterzwam, zwarte bonen, mais, tomatensalsa en crème fraîche
17,75
Pompoen
Met gebakken champignons, walnoot, feta en gepofte tomaat
17,75
Kip
Gemarineerd in rozemarijn, kip gestoofd in bruin bier en jus van rozemarijn
19,25
Spaghetti
Met kip gegaard in pesto, saliesaus, Parmezaan en brood
14,75

Kindermenu's

Frikandel, spareribs of kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes, ijsje na                                                                                          
8,00
Pannenkoek met stroop en poedersuiker, ijsje na 8,00

Nagerechten

Cheesecake
New York cheesecake met yoghurtijs en bosvruchtencompote
  7,50
Peer
Gepocheerde peer in kriek bier met vanille-ijs en kersencompote
  7,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  7,25
Sinaasappelcake
Warme sinaasappelcake doordrenkt met sinaasappelsaus, met chocolade-ijs
  7,50
Kaasplank
4 verschillende soorten kaas
  10,75