Afhaalmaaltijden 31/01/2022 om 23:55

AFHAALMAALTIJDEN 24 jan t/m 6 februari:
 Bestel via de bestelsite https://ruedelagare-afhaalmaaltijden.nl/ of bel/whatsapp via 0613458791(bestellen tussen 16.00 u en 20.00 uur, keuken open vanaf 17.00 uur)of via de mail: info@ruedelagare.nl 7 dagen per week!Wij bezorgen niet.
 Langs komen kan ook, zoek iets uit van de kaart en wij maken het voor u klaar terwijl u wacht.
HOUD U ER REKENING MEE DAT UW BESTELLING NIET ALTIJD DIRECT KLAAR IS OP HET GEWENSTE TIJDSTIP.Bedankt voor uw geduld.

AFHAALMENU  RUE DE LA GARE

                   24 jan  t/m 6 feb

VOORGERECHTEN

Carpaccio: met pesto, rucola en Parmezaanse kaas, brood en kruidenboter          9,50

 

Nacho cheese: tortilla chips met gekruid gehakt, tomaat, kaas, rode ui, tomatensalsa en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk)  6,50

 

Sticky chicken met sesam, koolsalade, paprika, brood en kruidenboter    8,50

 

Zalmtaartje en zalmtartaar met crème fraîche, dille, komkommersalade, brood en kruidenboter   8,50

 

Brood met smeersels: kruidenboter, aïoli en olijventapenade 5,=

 

Mosterdsoep met uitgebakken spekjes, brood en kruidenboter(vegetarisch mogelijk)   4,50 (300 ml)/14,50 (1 liter)

 

Romige kruidensoep met gebakken aardappeltjes, bosui, kruiden, brood en kruidenboter    4,50(300 ml)/14,50(1 liter)

 

MAALTIJDSALADES

Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing, brood en kruidenboter          12,50

 

Poke bowl met Oosterse kip, kruidige rijst, zoet-zure komkommer, tomaat, ui, cashewnoten, avocado, brood en kruidenboter                     

                                                              14,50

         

 

HOOFDGERECHTEN

 

Varkensschnitzel met gebakken ui, spek en champignons      14,50

 

Spareribs zoet of pittig gelakt met knoflook-en barbecuesaus   16,50

 

Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus                15,=

 

Beefburger Rue de la Gare: runderburger, Italiaanse bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei, en barbecuesaus         14,=

 

Kip masala met naan en in de oven gebakken aardappelen  15,50

 

Shepherd’s pie: taart van runderstoof en aardappelpuree, gegratineerd met kaas  16,50

 

Rode mul gebakken in tempura met kruidige rijst en Thaise-basilicumsaus  16,50

 

“Biet Wellington” rode biet gemarineerd in tijm en knoflook, in een krokant jasje met tomatensalsa en geitenkaassaus  13,50

 

Pasta aglio e olio met gepofte tomaatjes, spek, Parmezaan, brood en salade   13,50

 

KINDERMENU’S

Spareribs, frikandel of kipnuggets met frites en appelmoes  5,50

 

NAGERECHT

Cheesecake met passievruchtensaus en mandarijnencompote     4,00

 

Vanille rijstpudding gemarineerde ananas, witte chocolade karamel en koffiesaus  4,00