Afhaalmaaltijden
26/04/2021 om 14:00
Agenda
19 t/m 25 april
VOORGERECHTEN
Carpaccio: met pesto, rucola en Parmezaanse kaas, brood en kruidenboter 9,50
Nacho cheese: tortilla chips uit de oven met gekruid gehakt, tomaat, kaas, kidneybonen, rode ui, guacamole en crème fraîche(vegetarisch is mogelijk ) 6,50
Kalfspastrami met peterseliedressing en uiencompote 9,=
Gerookte zalm met komkommer-gember marmelade en garnalenmayonaise 9,=
Brood met smeersels: kruidenboter, aïoli en olijventapenade 5,=
Romige courgettesoep met groene asperge, gekookt ei, ham, brood en kruidenboter
4,50 (300ml)/14.50 (1 liter)
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes, brood en kruidenboter(vegetarisch mogelijk) 4,50 (300 ml)/14,50 (1 liter)
MAALTIJDSALADES
Salade met gebakken geitenkaas, appel, walnoten en honing mosterddressing 12,50
Poke bowl: Eiermie, komkommer in zuur, bonito(salade van gestreepte tonijn), rode ui, dressing van yuzu, tomaat, avocado en cashewnoten 12,50
HOOFDGERECHTEN
Varkensschnitzel met gebakken ui, spek en champignons 14,50
Spareribs zoet of pittig gelakt met knoflook-en barbecuesaus 16,50
Saté van varkenshaas met kroepoek, atjar, seroendeng en pindasaus 15,=
Beefburger Rue de la Gare: runderburger, Italiaanse bol, sla, tomaat, bacon, cheddar kaas, gebakken ei, en barbecuesaus 14,=
Kipfilet gegratineerd met brie en een romige tijmsaus 15,50
Brandade met gebakken zalm en gamba’s en een tomatensalsa 15,50
Knolselderij steak met zoete aardappelcrème en appel-kaneeljus 14,=
Spaghetti met tonijnsaus, gebakken tomaat, Parmezaan, brood en salade 12,50
Indische runderstoof met rijst, zure paprika en uitjes 15,50
KINDERMENU’S
Spareribs, frikandel of kipnuggets met frites en appelmoes 5,50
NAGERECHTEN
Brownie en Blondie met vanillesaus 4,=
Cheesecake met een luchtige sinaasappelsaus 4,=