Anne Satter(Blues)(Extra concert op de Zondagmiddag) 08/12/2019 om 16:00

Aanvang 16.00 uur.Entree gratis.

Multi instrumentalist Anne Satter werkt als producer en treedt in diverse samenstellingen op.
Zo was hij afgelopen jaren ondermeer finalist bij het Drents Liedjes Festival als onderdeel van het duo Heurus met de onlangs uitgebrachte single "Hunebed Highway" Als voorprogramma van Boo Boo Davis in café de Amer, begeleiden van Liberiaanse zangeres Hélena in de Oosterpoort, samen met een orkest opgetreden met de virtuoze trompetspeler Eric Vloeimans en afgelopen zomer nog een magisch optreden verzorgt met de Tibetaanse wereldster Tenzin Choegyal.

set1: Satter ft Beansprout.
Christy van Beansprout  (percussie, zang) heeft samen met Anne onlangs het DrentschPeilXL traject doorlopen. Christy heeft in de jaren dat ze in de UK woonde oa met haar band de 2e prijs gewonnen in een nationale muziek contest. Afgelopen jaar speelde ze oa met Dilana Smith tijdens Full Colour en is ze een vast lid van de Mantra Lounge van de Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu. Samen spelen ze vooral luistermuziek met invloeden uit de hele wereld die met veel passie en intensiteit worden uitgevoerd.

set2: Con*Fusion
Fusion/soul/funky/bluesy formatie  met onder meer de zeer vermaarde bassist Theo van Breet en de jonge aanstormende talenten Andy Nijmeijer op toetsen en Niels van het Hof op drums.