Bluez' MM(C'est la Vie 2019 Podium Rue de la gare) 21/07/2019 om 22:00

Aanvang +/- 22.00 uur.Entree gratis.

Bluez'MM

https://www.facebook.com/Bluez-MM-1580212738739809/

Bluez'MM… is een collectief bestaande uit 6 personen,nml.

                   Rob Stoker-piano/orgel

                   Jan ter Stege-basgitaar/zang

                   Johnny Middelveld-slagwerk/zang

                   Fokko Lindeman/gitaar/zang

                   Jan Kruise-saxofoon/zang

                   Kelly Kruise-leadzang

Elk van bovenstaande musici is deze muzikale reis begonnen met een koffer vol ervaring in de muziek. Toch zijn er gaandeweg het leven zoveel dingen gebeurd, dat het spelen van bepaalde soorten  muziek te inhoudsloos werd. We zochten naar meer diepgang en identiteit in de muziek die we wilden gaan spelen. Gevoelsmatig zijn we bij bluesgerelateerde muziek uitgekomen….het dichtst bij ons.

Rob, Jan en Fokko waren vroeger al het kloppend hart van een superband en dit trio werd aangevuld met Johnny als slagwerker. Helemaal verkocht waren we toen Kelly bij ons kwam zingen, jong bravour en een geweldige bluesy stem. Last but not least toegetreden is Jan Kruize, een prachtige muzikale aanvulling, want de man speelt geweldig saxofoon en heeft daarnaast ook nog een mooi rauw stemgeluid.

Met diepe blues-ballads, spannende zangduetten tussen Jan en Kelly, dampende bluesrock en een vleugje soul er overheen gegoten, gemixt met mooie solo,s op sax, gitaar en piano , proberen we onze toehoorders te verwennen. We zullen er alles aan doen om jullie kippenvel te bezorgen.