Leuke actie Grando Emmen Keukens en Bad 30/04/2021 om 09:22

LOKALE ONDERNEMER STEUNT LOKALE ONDERNEMER

Onze showrooms zijn tijdelijk gesloten. Wij staan echter nog steeds voor u klaar met een advies op maat. Online, telefonisch of bij u thuis.

ONTVANG 15% KORTING + LOKALE HORECABON CADEAU!*

De coronacrisis raakt iedereen. Met name de horeca is zwaar getroffen. Zij kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Reden genoeg voor Grando Keukens & Bad – met 36 lokale, zelfstandige ondernemers - een Lokale Horeca Cadeaubon bij de aankoop van een keuken of badkamer aan te bieden. Zo steunen we samen de lokale horeca en kunt u straks niet alleen genieten van een heerlijke afhaal-/thuisbezorgmaaltijd of smakelijk diner, maar ook van uw droomkeuken en/of –badkamer! Uw dichtstbijzijnde Grando-ondernemer zal aangeven bij welke lokale horecaondernemers u de cadeaubon kunt verzilveren.

* De actie c.q. de uitgifte van de cadeaubon is geldig tot het moment dat de Grando-winkels weer opengaan. Actie is alleen geldig bij de aankoop van een complete keuken en/of badkamer.

Grando staat al sinds 1965 voor vakmanschap. Dit betekent dat u bij Grando altijd kunt rekenen op een deskundige en zelfstandige ondernemer met een team van professionele medewerkers, dat weet wat er nodig is om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Van een gastvrije ontvangst, een persoonlijk ontwerp, bouwkundige aanpassingen tot de montage. Om uiteindelijk zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en nieuwste collectie van Grando? In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en worden uw wensen vertaald naar een realistische 3D-tekening, met een advies op maat.

Kijk op Grando Emmen | Grando Keukens