Pubquiz 29/05/2022 om 13:30

Pubquiz van 13.30 uur tot 16.00 uur

Dag Quizzers,

Nog even een berichtje over de pubquiz van zondag 29 mei. Tipjes van sluier werden natuurlijk al gegeven in het, nogmaals in de bijlage, toegevoegde affiche. Uit de pogingen die sommige quizdeelnemers wagen om achter vragen, dan wel antwoorden, te komen, blijkt toch wel hoe diep het verlangen is om optimaal te scoren. Maar zoals jullie ongetwijfeld weten en wellicht hebben gemerkt zijn wij niet om te kopen. Reeds toegeschoven douceurtjes hebben wij doorgesluisd naar een goed doel (Het CTBVVFIOR - Comité Ter Bevordering Van Verantwoord Fluiten In Openbare Ruimten).

Toch nog even wat opmerkingen over de inhoud van de quiz. De quiz bestaat uit een achttal ronden. Een aantal vragenrondes gaan specifiek over Emmen en Omstreken. We hebben in al onze wijsheid besloten dat wij vinden dat de "Omstreken van Emmen" een vrij groot gebied is. Want Emmen is de wereld en in Emmen is de wereld te vinden. Dus ook vragen en antwoorden.

Dit keer gaat het niet alleen over een specifieke periode, maar ook over heel vroeger en de tijd van nu, dus tot en met de 29e mei. De vragen zullen niet altijd in jullie straatje passen, maar met wat inbeeldingsvermogen zal het vinden van antwoorden niet altijd een grote kunst zijn. Goh, we merken dat we op moeten passen met wat we zeggen en schrijven. Voor je het in de gaten heb, dender je door en is de quiz, vanwege verstopte aanwijzingen, een gepasseerd station. Kedeng, kedeng. We verwachten een sportieve strijd die met veel plezier gestreden gaat worden. Aan ons zal het niet liggen.

Natuurlijk is er, net als de vorige keer, ook een 50/50 (petje op petje af) Ronde.

Tot nu toe hebben zich twaalf teams aangemeld. Hoewel een prima aantal, er is nog ruimte voor twee à drie teams.   O ja, er zijn ook dit keer leuke, door de Rue beschikbaar gestelde prijzen, te winnen. Net als de vorige keer verzoeken we jullie het teambedrag (€15,-) voor de quiz contant met Eddie af te rekenen. Tot de 29e!!

Met vriendelijke groeten,

Gerard Rolink, Eddie Zinnemers en het barteam van de Rue de la Gare

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Eddie