Rudy de Queljoe-gitaar en Jan de Bruin-zang(Jazz op de Zondagmiddag) 06/11/2022 om 16:00

Jazz op de Zondagmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur.Entree gratis.Keuken open vanaf 17.00 uur.

Met als vaste bezetting: Koos Wiltenburg-bas, Thomas Zoetelief-gitaar.

Gastoptredens: RUDY DE QUELJOE -gitaar, Jan de Bruin-zang, Marc Schenk-drums

Emmen - Rudy de Queljoe, oud-gitarist van Brainbox, is op 4 maart te gast in Jazz op de Zondagmiddag in café Rue de la Gare. De Queljoe was in Brainbox de vervanger van Jan Akkerman.

 

Daarna speelde hij onder andere bij de Harry Muskee Band, Vitesse en Massada. In Rue de la Gare wordt Rudy de Queljoe begeleid door gitarist Thomas Zoetelief, bassist Koos Wiltenburg en drummer Marc Schenk.Zang; Jan de Bruijn.

Jan de Bruijn:

jan de bruinDe sympathieke zanger-gitarist Jan de Bruin (1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart.

In de jaren tachtig is Jan, naast zijn zingende zus Anneke, frontman van The Crew, een ijzersterke rhythm & blues formatie met een jarenlange, toonaangevende rol in het internationale clubcircuit. 

Jan de Bruijn heeft zich ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet zomaar deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Roland, Bluebot, Oscar Benton, Bertus Borgers, Raymond van het Groenewoud, Stef Bos, Kaz Lux, Bløf, Clemens van de Ven, Marty Townsend, Sabien Tiels, Eddie C Campbell, The Uptown Horns en vele anderen.