Six6(RUE. 35 jaar) 27/05/2023 om 18:00

RUE. 35 jaar, de hele dag livemuziek(binnen) tussen 15.00 uur tot 0.00 uur, live cooking(Buiten, keuken dicht)

SIX6

Aanvang 18.00 uur tot 19.30 uur

een semi-akoestische muziekgroep die een programma heeft gemaakt waarin nummers gespeeld worden die een verleden hebben. Wie kent het niet dat sommige nummers herinneringen oproepen? De eerste verliefdheid, met een speciaal nummer, het examenfeest met juist dat speciale liedje.......Kortom ....................een groot AHA-erlebnis voor de gemiddelde luisteraar en kenner.
Dit zijn wij.

De zes leden van SIX-6 komen allen uit ...de regio Emmen (uit het Drentse Emmen wel te verstaan) en hebben veel ervaring in de popmuziek

Rob Wilhelm, Marchien Eleveld, Frank Hueting (ex-leden All-in), Maarten van Leuken (ex-lid B'eaters Band), Roel Luchies en Dick Troost (ex-leden Scandals en All-in) spelen al vele jaar met veel passie en plezier samen.

Songs with a Memory.....
De groep heeft ondertussen een eigen vriendengroep opgebouwd en spelen veelal voor de doelgroep 50+. De doelgroep die bij veel optredens te vinden is. De muziek die gespeeld wordt is veelal afkomstig uit de 60/70/80/90 jaren, maar een uitstapje naar de hedendaagse popmuziek wordt ook niet uit de weg gegaan. Van Beatles, Van Morrison, James Taylor tot Mathilde Santing e.v.a. staan op het repertoire. Een uitgebreide mix van heerlijke muziek. Herkenbaar voor menige 50 plusser.