Williamstown Inc. 29/02/2020 om 23:00

Aanvang 23.00 uur.Entree gratis.

Williamstown Inc.

www.williamstowninc.nl/index.php?page=281

 

Blues/rock uit het hoge noorden! 

 

Williamstown Inc. werd medio 2011 opgericht door de drummer van de band; Johan Boxem.

 

Henk Folkerts is de frontman, die met zijn rauwe en doorleefde stemgeluid de band een ‘eigen’ klinkende sound geeft. Achter en naast hem: Johan Boxem op drums, Harrie Hut, de  bassist van het eerste uur en Kees Mulder voegt een extra dimensie toe met zijn virtuoze gitaarsolo’s. Onlangs werd de band uitgebreid met de komst van toetsenist Frank Huiting die nog een extra boost geeft aan de sound van deze blues/rockformatie.

 

Er worden nummers gespeeld van o.a. Joe Bonamassa, ZZ Top, Stevie Ray Vaughan en Walter Trout, maar geven daar hun eigen twist aan. Dit wordt afgewisseld met minder bekend blueswerk.

 

De mannen van Williamstown Inc. hebben allemaal decennialange podiumervaring en treden vol overgave op. En of dat nu in kleine cafeetjes is of op grotere podia maakt de mannen niet zoveel uit. Het publiek moet een goede avond hebben; dan is de missie geslaagd!

 

 

 

Williamstown Inc. bestaat uit: Johan Boxem (drums), Harrie Hut (bas), Henk Folkerts, Kees Mulder (sologitaar), (zang/mondharp) en Frank Huiting (toetsen).