Williamstown Inc. 29/02/2020 om 23:00

Aanvang 23.00 uur.Entree gratis.

Williamstown Inc.

www.williamstowninc.nl/index.php?page=281

 

Williamstown Inc. in Rue de la Gare

 

Een vijfkoppige blues/rockband die op zaterdag 27 januari acte de présence geeft  in Rue de la Gare: dat is Williamstown Inc. Deze band werd medio 2011 opgericht door drummer Johan Boxem.

 

Eén Drent en vier Friezen die eerder allemaal hun sporen in de muziek al hebben verdiend.
Zij spelen nummers van o.a. Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend blueswerk en waar ze hun eigen ‘sausje’ overheen gieten… Lekker in het gehoor liggende nummers, die de bandleden op het lijf zijn geschreven. Juist door de afwisseling in de nummerkeuze, een stevige basis en het rauwe stemgeluid van de zanger heeft Williamstown Inc. eigen klinkende sound.

 

In het voorjaar van 2017 werd er een nieuw bandlid verwelkomt in de persoon van sologitarist Kees Mulder, die ondertussen helemaal zijn draai heeft gevonden bij Williamstown. Hij laat het publiek graag genieten van zijn opmerkelijke gitaarspel.

 

Williamstown Inc. treedt graag op. Of dat nu in kleine cafeetjes is of op grotere podia, maakt ze niet veel uit. Als het publiek een goede avond heeft is hun missie geslaagd!

 

Samenstelling Williamstowns Inc.:

 

Henk Folkerts, zang en mondharp

 

Johan Boxem, drums en zang

 

Eppie Leupen, gitaar

 

Kees Mulder, gitaar

 

Harrie Hut, basgitaar en zang